TriFact365 op de Accountancy Expo 2019

 Wanneer?
18 juni 2019 – 11:00 tot 17:15 uur
 Waar?
Autotron in Rosmalen

Dinsdag 18 juni wordt de Accountancy Expo 2019 georganiseerd in Autotron Rosmalen. Tijdens de Accountancy Expo zijn er meer dan 100 toonaangevende IT-partners aanwezig, waaronder TriFact365. Zie, voel en ervaar de nieuwste innovaties en software. Laat je inspireren en informeren over de kansen die innovatieve software jouw organisatie kunnen brengen. Ben of word jij ook een future-proof accountant?

Naast de vele aanwezige partners op de beursvloer, staat er een uitgebreid programma voor je klaar. Op de Central stage worden verschillende primeurs en innovaties onthuld. Expert Sessies en Masterclasses voorzien je van demonstraties en tips & tricks van innovatieve software en systemen. Bekijk hier het volledige programma van de Accountancy Expo 2019.

TriFact365 heeft het afgelopen jaar mooie stappen gezet in de optimalisatie van de software. Tijdens de Accountancy Expo 2019 verrassen wij je graag met de nieuwste mogelijkheden die TriFact365 te bieden heeft. Wil jij graag goed voorbereid zijn op de toekomst met future-proof accounting? Bezoek ons dan op de beursvloer bij standnummer 36, wij voorzien je graag van informatie.

Nieuwsgierig en alvast testen? Dat is mogelijk, vraag hier een gratis proefversie aan en ervaar de voordelen van TriFact365.

Maartje Drijvers

Maartje Drijvers

Trainee Customer Experience

Nieuwsbrief

Nooit meer een blogpost missen?

/* ]]> */