TriFact365 koppelt met King Anywhere, dé nieuwe cloudoplossing van King Software

TriFact365 en King Business Software komen met dé scan en herken cloudoplossing voor realtime digitale factuurverwerking: King Anywhere + TriFact365!

king anywhereAls ondernemer kun je vanaf vandaag nog sneller en nog eenvoudiger je boekhouding voeren! King Business Software en TriFact365 hebben de handen ineen geslagen en een koppeling gerealiseerd tussen King Anywhere en de webapplicatie van TriFact365 voor realtime digitale factuurverwerking.

TriFact365 is dé scan en herken cloudoplossing voor realtime verwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL– of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in je boekhouding. Daarnaast biedt TriFact365 uitgebreide autorisatiewerkstromen en een handige mobiele app voor het on-the-go uploaden en fiatteren van bonnetjes.

Een logische stap
De online webapplicatie staat bekend om de combinatie van een hoog gebruiksgemak, uitstekende support en de scherpste tarieven van Nederland. Hierdoor passen TriFact365 en King Anywhere perfect bij elkaar. Met King Anywhere heb je namelijk de betrouwbare boekhouding en facturering die je van King gewend bent in een cloudomgeving. Voortaan kun je met de gebruiksvriendelijke software van King Anywhere altijd en overal volledig in de cloud werken en heb je geen installatie of updates op je pc meer nodig. Een samenwerking tussen beide partijen was daarom een logische stap!

Een koppeling tussen beide applicaties is eenvoudig gelegd waardoor King Anywhere-gebruikers al binnen enkele minuten aan de slag kunnen gaan! Wil je direct de voordelen van de koppeling tussen beide cloudoplossingen ervaren, zonder verdere verplichtingen?

Vraag een gratis demo aan

Ben je nog geen King Anywhere-gebruiker? Ga naar de website van King Business Software en vraag daar een gratis demo van King Anywhere aan. Je kunt ook meteen aangeven of je wilt koppelen met TriFact365. De inloggegevens ontvang je vervolgens in je mailbox en je kunt meteen aan de slag! Wil je meer weten over dé scan en herken cloudoplossing voor realtime digitale factuurverwerking? Bekijk onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Kristian van Dijk

Kristian van Dijk

Product Owner TriFact365

Nieuwsbrief

Nooit meer een blogpost missen?

/* ]]> */