Hoe je met behulp van TriFact365 eenvoudig kunt thuiswerken

Een snel veranderende omgeving zorgt ook voor de noodzaak van andere werkprocessen. Veel accountants en ondernemers zijn de laatste tijd gaan thuiswerken. Dit betekent dat fysiek contact tussen accountants en klanten een stuk minder is geworden. Voor kantoren waarbij dit fysieke contact een groot onderdeel was van de dagelijkse gang van zaken, vraagt deze verandering dus om alternatieve werkprocessen. Hieronder laten we zien hoe TriFact365 hierbij kan helpen.

TriFact365 is 100% cloud-based

Je gegevens, bestanden en software zijn overal en altijd beschikbaar. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je kunt TriFact365 dus gebruiken als je thuiswerkt om je facturen en bonnetjes te uploaden en verwerken. Daarnaast is dit ook erg veilig. Wanneer je werkt in de cloud worden je bestanden en gegevens ondergebracht in een goed beveiligd datacenter waar de cloudservers draaien. Het binnendringen van het datacenter wordt door de goede beveiliging voor hackers erg lastig gemaakt.

Laat documenten digitaal aanleveren

Sommige kantoren ontvangen ordners met facturen en bonnetjes van klanten, iets wat bij thuiswerken een stuk lastiger gaat. Met behulp van TriFact365 kun je alsnog zorgen dat deze documenten bij je aangeleverd worden. Facturen die al digitaal zijn aangeleverd kunnen door klanten via een door het systeem gegeneerd e-mailadres aangeleverd worden. Deze facturen staan dan binnen enkele seconden beschikbaar om verwerkt te worden. Papieren facturen kunnen eenvoudig worden ingescand en vervolgens ook gemaild worden naar dit e-mailadres. Heeft je klant te maken met veel papieren bonnetjes? Gebruik dan de TriFact365 App. Hiermee kan de klant een foto maken van het bonnetje dat automatisch wordt geüpload in ons systeem.

Laat documenten digitaal goedkeuren

Ook het goedkeuren van facturen en bonnetjes kan eenvoudig worden gedaan via TriFact365. Waar voorheen facturen geprint werden en van manager naar manager verplaatst om de juiste handtekeningen en stempels te ontvangen, kan dit via TriFact365 op een digitale wijze. Bovendien gaat dit ook een stuk sneller en zorg je daarmee dat facturen op tijd zijn goedgekeurd.

Met behulp van een dergelijke tool als TriFact365 kun je als kantoor de werkzaamheden blijven uitvoeren voor je klanten, waarbij je als accountant én ondernemer eenvoudig thuis kan werken.

Vraag een gratis proefversie aan via deze link. Je kunt dan 30 dagen gratis gebruik maken van alle functies.

Kristian van Dijk

Kristian van Dijk

Product Owner TriFact365

Nieuwsbrief

Nooit meer een blogpost missen?

/* ]]> */