Download de vernieuwde mobiele app van TriFact365

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan een vernieuwde versie van de mobiele app. Op basis van feedback van onze klanten hebben we verschillende functionaliteiten toegevoegd en verbeterd. Lees hieronder wat er allemaal is vernieuwd en download hem op jouw smartphone.

Super simpel en super snel
Door de verbeterde en de nieuwste technieken heb je binnen no-time al je bonnetjes geüpload en geautoriseerd. Met duidelijke in-app meldingen zie je direct of de foto verstuurd is en of een document succesvol is geautoriseerd. Nooit meer problemen met te grote foto’s door de ingebouwde compressietechnieken.

 

Upload een foto en snijd bij
Maak een foto met je camera of uploadt eenvoudig vanuit je galerij. Snijd de foto’s bij indien nodig. Je kunt met je vingers de hoeken en zijkanten verplaatsen. Door de verbeterde performance kun je direct een nieuwe foto uploaden, terwijl de vorige foto nog aan het verzenden is.

 

 

Bekijk de uploadhistorie
Ben je niet helemaal zeker of de foto succesvol verstuurd is? Bekijk dan de uploadhistorie. Hier vind je alle foto’s die succesvol verstuurd zijn vanaf jouw smartphone. Inclusief administratie, datum en tijdstip.

 

 

Autoriseer bonnetjes en facturen
Nooit meer per ongeluk documenten goedkeuren of afkeuren. Met duidelijkere knoppen, een verbeterde zoomfunctie én een minder gevoelige swipefunctie, is het autoriseren nog nooit zo eenvoudig geweest.

Download de vernieuwde app nu!

Download in de Apple Store
 De nieuwe app werkt op Android vanaf versie 6.0 (Marshmallow)
en op iPhone vanaf iOS 11.0.
Kristian van Dijk

Kristian van Dijk

Product Owner TriFact365

reacties

Nieuwsbrief

Nooit meer een blogpost missen?

/* ]]> */